Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Secret Service a sancționat o agentă care afirmase, în perioada campaniei electorale, că n-ar fi dispus să încaseze un glonț pentru Donald Trump

Serviciul american pentru protecţia șefului statului, US Secret Service, a luat măsuri împotriva unei agente care a transmis că nu ar vrea să încaseze "un glonţ" pentru a-l apăra pe Donald Trump.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 25.01.2017 - 20:44

Serviciul american pentru protecţia șefului statului, US Secret Service, a luat măsuri împotriva unei agente care a transmis că nu ar vrea să încaseze "un glonţ" pentru a-l apăra pe Donald Trump, relatează publicația The Washington Examiner.

Secret Service a anunțat că a luat "măsuri adecvate" în cazul agentului Kerry O'Grady, de la filiala din Denver a Secret Service, fără însă a dezvălui care au fost aceste măsuri.

"Secret Service a luat cunoştinţă de postările online ale agentului şi ia măsurile adecvate. Nu facem comentarii pe teme personale. Toţi agenţii Secret Service trebuie să respecte cele mai înalte standarde profesionale şi etice. Toate acuzaţiile de comportament inadecvat sunt investigate", a declarat un purtător de cuvânt al Serviciului.

Agentul O'Grady a făcut mai multe comentarii pe Facebook despre Donald Trump iar pe timpul campaniei electorale din SUA a spus că o susține pe Hillary Clinton.

"Mai degrabă aş ajunge la închisoare decât să încasez un glonţ; susţin ideea că ar fi un dezastru pentru această ţară, pentru femeile puternice şi extraordinare şi pentru minorităţi", a scris Kerry O'Grady pe Internet.

Donald Trump este cunoscut și criticat pentru comentariile sale la adresa femeilor și a minorităților din SUA.

Citește totul despre:

Comentarii