Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Reacția Moscovei după întâlnirea Merkel - Putin - Hollande: Toate părțile și-au reafirmat angajamentul

Moscova a avut o reacție la scurt timp după încheierea discuțiilor dintre liderii Rusiei, Franței și Germaniei. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a spus că aceste discuții au fost precum cele "despre afaceri" și toate părțile și-au reafirmat angajamentul față de procesul de pace de la Minsk.

Share

Cristian Ionescu 0 comentarii

Actualizat: 03.10.2015 - 00:04

Moscova a avut o reacție la scurt timp după încheierea discuțiilor dintre liderii Rusiei, Franței și Germaniei. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a spus că aceste discuții au fost precum cele "despre afaceri" și toate părțile și-au reafirmat angajamentul față de procesul de pace de la Minsk, conform Agerpres.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a adăugat, într-o conferință telefonică cu reporteri, că dialogul între cele patru țări cu privire la Ucraina ar urma să fie continuat.

Citește și Merkel, Putin și Hollande, discuții la nivel înalt pentru rezolvarea crizelor din Ucraina și Siria

Cei patru lideri la Paris au remarcat de asemenea evoluții pozitive asupra retragerii armelor cu un calibru mai mic de 100 mm 
din zonele de luptă din estul Ucrainei, a mai spus Peskov.

Vladimir Putin l-a informat de asemenea pe președintele francez Francois Hollande despre implicarea militară a Rusiei în Siria, a mai anunțat Peskov, adăugând că liderul rus a subliniat că acțiunile Rusiei au ca scop lupta împotriva terorismului, în conformitate cu dreptul internațional, adaugă Reuters.

 

Citește totul despre:

Comentarii