9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPreședintele Franței îi va întoarce vizita lui Putin, în 2018. Palatul Elysee...

Președintele Franței îi va întoarce vizita lui Putin, în 2018. Palatul Elysee confirmă informaţia

Președintele Franței, Emmanuel Macron, va efectua o vizită în Rusia, în 2018, informează Yuri Ushakov, consilier prezidenţial rus, citat de Tass. Palatul Elysee a confirmat planul lui Macron de a se întâlni cu liderul de la Kremlin, scrie Mediafax.

Potrivit lui Ushakov, Putin l-a invitat pe Macron în timpul unei conversaţii telefonice ce a avut loc în luna septembrie să participe la forumul internaţional din 2018.

Preşedintele francez, Emmanuel Macron, are în plan efectuarea unei vizite oficiale în Rusia, în primele şase luni ale lui 2018, a anunţat serviciul de presă al Palatului Elysee, citat de Tass.

Palatul Elysee a transmis aceste informaţii după ce a fost chestionat în privinţa unei posibile participări a lui Macron la Forumul Economic Internaţional din Sankt Petersburg, programat în mai 2018.

Serviciul de presă al Palatului Elysee nu a specificat însă data exactă la care preşedintele va vizita Rusia şi pe care dintre oraşele ruse le va vizita: ”În acest moment, nu avem detalii în privinţa datei şi a locurilor vizitei sale”.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă