Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

New York Times: Trump a raportat o pierdere de 916 mil dolari ce i-ar fi permis să nu plătească impozitul 18 ani

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, a raportat o pierdere de 916 milioane de dolari în declaraţia de avere din anul 1995, iar această deducere fiscală i-ar fi permis să evite plata impozitelor federale pentru o perioadă de până la 18 ani, scrie NYT, potrivit Mediafax.

Share

Carla Popa 0 comentarii

02.10.2016 - 18:54

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, a raportat o pierdere de 916 milioane de dolari în declaraţia de avere din anul 1995, iar această deducere fiscală i-ar fi permis să evite plata impozitelor federale pentru o perioadă de până la 18 ani, scrie NYT, potrivit Mediafax.

Publicaţia americană a anunţat că experţii pe care i-a angajat pentru a analiza documentul obţinut au spus că legislaţia fiscală, care este în mod special avantajoasă pentru cei bogaţi, i-ar fi permis lui Trump să se folosească de pierderea raportată de 916 milioane de dolari pentru a anula plata unui impozit pe venit echivalent pentru o perioadă de 18 ani, relatează Reuters.

Echipa de campanie a lui Trump a reacţionat faţă de materialul publicat de The New York Times, subliniind că documentul care stă la baza acestuia a fost obţinut în mod ilegal şi că ziarul american îşi coordonează acţiunile în linie cu campania prezidenţială a rivalei democrate Hillary Clinton.

 

Citește totul despre:

Comentarii