10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialMeridiane

Meridiane

Scurgeri de informatii la bulgari

Procuratura militara bulgara a anuntat ca dispune de dovezi privind o serie de scurgeri de informatii prin intermediul centrului de comunicatii prin satelit care asigura legatura intre Ministerul de Externe de la Sofia si ambasadele Bulgariei, relateaza novinite.com. Procuratura militara a precizat ca Ministerul de Externe a incalcat legea prin semnarea contractului care prevedea incredintarea sistemului informational companiei private Transat.


Georgia acuza Rusia

Ministrul de Interne de la Tbilisi a acuzat Rusia de organizarea unui atentat care a ucis la inceputul anului, in orasul Gori, 3 politisti. Oficialii georgieni afirma ca ancheta l-a indicat drept coordonator pe un colonel care apartine serviciilor militare ruse.


Sharon, blestemat

Yossef Dayan, un rabin extremist israelian, a lansat blestemul cabalistic “pulsa de nura” (biciul de foc) impotriva premierului israelian Ariel Sharon, pentru a impiedica retragerea colonistilor israelieni din Gaza, relateaza “Corriere della Sera”, in editia electronica, citand agentia ANSA. Blestemul a fost lansat in cadrul unui rit cabalistic desfasurat in noaptea de joi spre vineri, intr-un cimitir din Galileea, in prezenta a zece rabini.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă