Mai multe site-uri guvernamentale din SUA au fost ținta unui atac cibernetic. Ele afişau un mesaj de susţinere a grupării ISIS

Mai multe site-uri guvernamentale din statul american Ohio au fost ţinta unui atac cibernetic, în urma căruia au fost programate să afişeze un mesaj de susţinere a reţelei teroriste Stat Islamic.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 26.06.2017 - 09:00

Mai multe site-uri guvernamentale din statul american Ohio au fost ţinta unui atac cibernetic, în urma căruia au fost programate să afişeze un mesaj de susţinere a reţelei teroriste Stat Islamic, informează luni BBC News online citat de Mediafax.

Atacul cibernetic a fost revendicat de un grup de hackeri intitulat Team System DZ.

Printre site-urile afectate a fost și cel al lui John Kasich, guvernatorul statului Ohio.

Hackerii au postat un mesaj cu un text care afirmă că preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, va trebui să răspundă pentru "fiecare picătură de sânge vărsată în ţările musulmane", precum și expresia "ador Stat Islamic". Mesajul conţinea simboluri arabe şi era scris în principal în alb şi negru.

Printre site-urile din Ohio afectate se mai numără cel al Departamentului de Reabilitare şi Corecţie, Inspectoratul General şi Departamentul Medicaid.

Grupul intitulat Team System DZ a efectuat mai multe atacuri cibernetice în trecut, transmiţând în general mesaje împotriva Israelului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...