UPDATE. Lideri ai Statului Islamic, uciși în urma unui raid al forțelor aeriene irakiene. Abu Bakr nu se află printre ei

Forțele aeriene irakiene au atacat un convoi în care se afla liderul Statului Islamic (SI), Abu Bakr al-Bagdadi. Bombardamentele au avut loc la granița cu Siria, în provincia Anbar.

Share

Cristian Ionescu 0 comentarii

Actualizat: 11.10.2015 - 21:10

UPDATE 21.00: Abu Bakr al-Baghdadi, liderul suprem al Statului Islamic, nu se află printre liderii SI, ucişi în raidul aerian din Irak.

---

UPDATE 16.40: Liderul grupării teroriste Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a fost dat dispărut în urma atacurilor aeriene irakiene, conform Mediafax.

---

Forțele aeriene irakiene au atacat un convoi în care se afla liderul Statului Islamic (SI), Abu Bakr al-Bagdadi. Bombardamentele au avut loc la granița cu Siria, în provincia Anbar.

Armata irakiană anunță, într-un comunicat de presă, că a reperat și atacat un convoi în care se afla liderul SI. Încă nu se știe starea liderului islamic.

“Forțele aeriene irakiene au bombardat convoiul teroristului Abu Bakr ak-Baghdadi, în timpul ce se îndrepta spre Karabla pentru a se întâlni cu comandanții SI”, se arată în comunicat.

Citește și ATENTATE în Turcia: Două explozii puternice, soldate cu zeci de morţi şi răniţi

 

 

Citește totul despre:

Comentarii