Liderul de la Phenian ameninţă: Vom impune pacea americanilor şi vom răspunde cu foc

Liderul de la Phenian a reiterat că nu are nicio intenţie de a purta tratative în privinţa armelor nucleare, aşa că Washingtonul va trebui să suporte statutul nuclear al Coreei de Nord, potrivit Mediafax.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 21.10.2017 - 09:15

Liderul de la Phenian a reiterat că nu are nicio intenţie de a purta tratative în privinţa armelor nucleare, aşa că Washingtonul va trebui să suporte statutul nuclear al Coreei de Nord, potrivit Mediafax.

”Liderul nostru Kim Jong-Un a explicat poziţia noastră: vom impune pacea americanilor şi vom răspunde cu foc. Avem arme nucleare şi rachete balistice, dar nu le vom folosi dacă nu există nicio ameninţare. Până acum am ajuns aproape de un echilibru final cu SUA. Scopul nostru final este să obţinem un echilibru cu SUA pentru a ne asigura că nu îndrăzneşte să discute despre orice acţiune militară împotriva Coreei de Nord”, a afirmat un oficial nord-coreean.

În acelaşi timp, Phenianul nu are nicio intenţie de a utiliza arme nucleare sau rachete balistice atunci când nu există nici o ameninţare iminentă asupra sa.

”Armele noastre sunt create pentru a ne proteja patria de ameninţarea nucleară permanentă a SUA”, a mai spus oficialul de Externe al Phenianului

Citește totul despre:

Comentarii