18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialÎnrolări în masă în Coreea de Nord. Studenții au fost convocați, în...

Înrolări în masă în Coreea de Nord. Studenții au fost convocați, în urma escaladării tensiunilor cu SUA

Sute de studenți din Coreea de Nord au fost fotografiați, în așteptarea de a se înrola în armată, în urma crizei din Peninsula Coreeană, informează Daily Mail, potrivit Mediafax.

Înregistrarea în masă a avut loc în urma escaladării tensiunilor în peninsulă la cel mai înalt nivel din 1952 şi până în prezent.

Kim Jong-un a ameninţat că are în plan testarea unor rachete în apropierea insulei Guam. Preşedintele SUA, Donald Trump, a atras atenţia că armata americană este pregătită pentru un conflict cu regimul nord-coreean.

Rusia şi China au elaborat un proiect pentru atenuarea crizei între Statele Unite şi Coreea de Nord. Planul prevede suspendarea testelor balistice efectuate de Coreea de Nord şi oprirea exerciţiilor militare americano-sud-coreene.

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă