Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Incendiu de mici dimensiuni la AFI Cotroceni

In incendiu de mici dimensiuni a izbucnit luni dimineaţă la AFI Cotroceni, din cauza unui scurt-circuit, anunţă reprezentanţii centrului comercial, care precizează că incendiul nu s-a manifestat cu flacără deschisă şi că în prezent activitatea se desfăşoară normal.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 06.05.2019 - 11:47

”Luni dimineaţă, în jurul orei 10.00, într-un spaţiu comercial aflat la etajul 1 al AFI Cotroceni a avut loc un incendiu de mici dimensiuni. Acesta a fost sesizat de angajaţii magazinului, la momentul deschiderii, fiind stins imediat prin intervenţia promptă a agenţilor pe zona de securitate la incendiu din cadrul centrului comercial.
Menţionăm că incendiul nu s-a manifestat cu flacără deschisă, fiind doar degajări de fum preţ de câteva secunde. Acesta a pornit de la un scurtcircuit",  a declarat Andra Grigorescu, marketing manager AFI Cotroceni.

În urma acestui eveniment, nicio persoană nu a avut de suferit. Procedura de intervenţie într-o astfel de situaţie a fost respectată.

"Pagubele materiale înregistrate nu sunt însemnate. Activitatea în AFI Cotroceni se desfăşoară în mod normal la acest moment. Echipe specializate urmează să stabilească cauza producerii evenimentului”, precizează Andra Grigorescu.

Comentarii

loading...