Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Încălțăminte contrafăcută de peste 1,7 milioane de lei, descoperită în Portul Constanţa Sud Agigea

Aproape 2500 de perechi de încălţăminte contrafăcută, în valoarea de peste 1,7 milioane de lei, au fost descoperite într-un container sosit din China în Portul Constanţa Sud Agigea. Marfa era destinată unei societăţi comerciale din Bucureşti.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.10.2018 - 11:14

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, pe data de 23 octombrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunţit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului Bucureşti.  Administratorul societăţii comerciale este un cetăţean polonez, în vârstă de 54 de ani.

În urma controlului, au fost descoperite 2.496 perechi de încălţaminte, marfa fiind contrafăcute. Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 1.722.240 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Comentarii