Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

În 2018, preşedintele Senatului a avut la dispoziţie 200.000 de lei pentru ajutoare sociale

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a avut la dispoziţie, în 2018, un fond de 200.000 de lei, bani care au fost folosiţi pentru "ajutoare materiale, ajutoare de deces, recompense, contribuţii la acţiuni umanitare şi burse", potrivit unui raport al Biroului Permanent.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.03.2019 - 14:31

Potrivit documentului citat, fondurile alocate au fost utilizate pe parcursul anului trecut pentru acordarea de ajutoare salariaţilor Senatului cu diverse probleme sociale grave - de sănătate, materiale, deces, în baza cererilor adresate preşedintelui; acordarea de cadouri în bani doamnelor care îşi desfăşoară activitatea în cadrul serviciilor Senatului cu ocazia zilei de 8 Martie; oferirea cu ocazia sărbătorilor de Crăciun de cadouri copiilor salariaţilor cu vârsta de până în 18 ani şi oferirea de cadouri grupurilor de colindători, dar şi acordarea de recompense angajaţilor.

"Angajarea şi utilizarea creditelor bugetare alocate s-au efectuat conform destinaţiilor legale", se precizează în raport.

Comentarii

loading...