Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ilie Năstase şi Valeriu Argăseală, cetăţeni de onoare ai judeţului Buzău

Tenismanul Ilie Năstase şi preşedintele clubului Steaua, Valeriu Argăseală, au fost desemnaţi cetăţeni de onoare ai judeţului Buzău, festivitatea de înmânare a titlurilor urmând să aibă loc pe 6 decembrie, a anunţat, marţi, preşedintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Share

Rl online 0 comentarii

27.11.2018 - 11:41

Potrivit acestuia, marele tenisman Ilie Năstase are legături cu judeţul Buzău, o mare parte din copilărie petrecându-şi-o în zona Râmnicului Sărat. "Chiar dacă nu este diplomat de carieră, Ilie Năstase rămâne unul din principalii ambasadori ai sportului românesc, un ambasador al României, a avut talentul şi carisma în sânge. Pe vremea sa, echipa de tenis a României era o forţă mondială, un vis pe care am dori să-l mai trăim încă o dată", a spus Neagu.

Preşedintele CJ Buzău a mai spus că un alt cetăţean de onoare va fi Valeriu Argăseală, preşedintele clubului Steaua.

Neagu a precizat că Valeriu Argăseală este din comuna Beceni, studiile liceale le-a terminat în municipiul Buzău, la Liceul economic, este preşedintele unui club fanion, Steaua, şi, de asemenea, a fost arbitru internaţional FIFA.

Comentarii