Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ialomița: Copil de 14 ani din Urziceni, infectat cu coronavirus și internat la ”Matei Balș”!

Un copil din Urziceni, în vârstă de 14 ani, internat inițial la Spitalul Municipal, a fost transferat de urgență, în cursul serii de joi, la Institutul Matei Balș din Capitală, după ce testele au relevat faptul că fusese infectat cu coronavirus.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 06.06.2020 - 12:22

Minorul a fost internat joi, în jurul prânzului, la Spitalul Municipal Urziceni, acuzând, potrivit surselor medicale, simptomatologie severă specifică bolnavilor de Covid-19. La câteva ore după internare, starea sa de sănătate s-a înrăutățit, personalul medical apelând la intubare pentru a-i putea asigura suportul respirator.

Deși inițial s-au făcut demersuri pentru transferul său la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”, copilul a fost transportat în cele din urmă, în cursul serii de ieri, la Institutul ”Matei Balș”, ca urmare a rezultatului pozitiv relevat de testarea pentru coronavirus. Deplasarea către Capitală s-a realizat în regim de urgență, cu minorul stabilizat din punct de vedere respirator, fără a mai fi nevoie de intubare.

Tot joi, un focar de coronavirus a fost confirmat în Urziceni, 21 de angajate ale unui atelier de croitorie din Urziceni primind rezultat pozitiv în urma testelor specifice efectuate de inspectorii DSP Ialomița.

Cele 21 de femei, domiciliate în Urziceni, Manasia și comunele învecinate Urziceniului, sunt salariatele unei societăți comerciale din Ilfov, care deține punct de lucru și de producție într-un spațiu închiriat în incinta Centrului Meșteșugăresc din Centrul Vechi al municipiului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...