Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Generalul Iliescu: Cei de la Departamentul de Stat sunt "imbecili"

Într-o postare pe Facebook, fostul general SPP Dumitru Iliescu spune că cei de la Departamentul de Stat al SUA sunt "imbecili".

Share

Rl online 0 comentarii

14.01.2019 - 16:53

Fostul general spune că mesajul trimis de adjunctul secretarului de stat american, David Hale, este o dovadă de imbecilitate, întrucât amnistia și grațierea nu pot crea oportunitatea ca Rusia să obțină o influență strategică asupra României.

„Le-am transmis preşedintelui Iohannis, vicepremierului Birchall şi domnului Aurescu îngrijorările noastre în legătură cu recentele evenimente din România privind statul de drept şi politicile fiscale adoptate în luna decembrie, care ar putea avea un impact negativ asupra economiei şi a mediului de afaceri. Continuăm să cerem respingerea oricăror propuneri de amnistie sau a oricăror măsuri care ar pune în pericol progresul uriaş înregistrat de România în ultimii 30 de ani. Astfel de acţiuni ar putea submina cooperarea în privinţa aplicării legii, ar putea eroda instituţiile din justiţie şi democraţia din România şi ar putea oferi unor actori ostili, cum ar fi Rusia, oportunitatea de a obţine o influenţă strategică asupra României”!, este mesajul transmis de David Hale.

Comentarii

loading...