Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pasajul ar urma să fie finalizat în această toamnă

Gabriela Firea, un nou anunț privind lucrările de la Pasajul Doamna Ghica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut un nou anunț în privința progreselor înregistrate la Pasajul Doamna Ghica, acolo unde, conform spuselor edilului, lucrările vor fi finalizate în această toamnă.

Share

Rl online 0 comentarii

28.07.2020 - 20:12

„Proiectul reprezintă o prioritare pentru noi, analizându-se zilnic progresul lucrărilor, astfel încât să nu existe sincope în realizarea acestui obiectiv extrem de important pentru cetăţenii municipiului Bucureşti”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Ea a făcut apel la înţelegerea locuitorilor din zonă şi a participanţilor la trafic pentru disconfortul creat de șantier, dând asigurări că se depun toate eforturile pentru a finaliza cât mai repede lucrările, în vederea descongestionării traficului. „Activitatea pe şantiere se desfăşoară în parametri optimi şi au fost implementate toate măsurile de siguranţă pentru angajaţi, cât şi normele igienice şi sanitare impuse în această perioadă, în vederea protecţiei şi prevenţiei răspândirii COVID-19”, a adăugat primarul general.

Comentarii