Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Firea cere sprijin de la populaţie în cazul persoanelor fără adăpost

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut luni un apel către populaţie să sune autorităţile pentru a veni în sprijinul oamenilor străzii în această perioadă de vreme rea, astfel încât acestea să fie cazate în centrele sociale.

Share

Rl online 0 comentarii

19.11.2018 - 11:00

Ea a anunţat că Direcţia Generală de Asistenţă Socială a reuşit, în noaptea de duminică spre luni, să convingă 38 de persoane fără adăpost să meargă în centrul social de la Theodor Pallady.

"Avem acum peste 50 de persoane care sunt în acest adăpost, avem locuri în continuare. Fac apel şi pe această cale să îi convingem să nu mai rămână pe stradă, mai ales că va fi foarte frig, va fi vânt, va fi polei. Avem şi un număr permanent 0800 800 868, un call center la care se poate suna în orice clipă, pentru a anunţa avarii al RADET, copaci căzuţi, anumite situaţii neplăcute pe care le observă bucureştenii. Dar avem şi un număr direct 021 9524 la Direcţia de Asistenţă Socială, atunci când bucureştenii observă o persoană căzută pe stradă sau care este fără adăpost în diferite locaţii care sunt alese de multe ori de către persoanele fără adăpost - Gara de Nord, Piaţa Romană, Unirii, Moşilor. Nu este normal să nu avem spirit civic şi să lăsăm totul în seama autorităţilor. Cu siguranţă noi, prin poliţia locală municipală şi cele şase poliţii de sectoare, vom încerca să identificăm cât mai multe persoane fără adăpost şi să le convinge să vină în centrele noastre sociale pentru a avea mâncare caldă, haine, medicamente, îngrijire şi bineînţeles un acoperiş deasupra capului", a spus edilul Capitalei, la Comandamentul de iarnă convocat la PMB.

Comentarii

loading...