Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fifor va evalua situaţia fostului sanatoriu "Regele Ferdinand" din Băile Herculane

Situaţia actuală a fostului Sanatoriu Militar "Regele Ferdinand" din oraşul-staţiune Băile Herculane, ale cărui lucrări de reabilitare urmează a fi demarate în perioada imediat următoare, va fi evaluată, vineri, de ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.10.2018 - 16:28

"Ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor, va efectua vineri, 5 octombrie, începând cu ora 11,00, o vizită în localitatea Băile Herculane, judeţul Caraş-Severin, în vederea evaluării situaţiei actuale a fostului Sanatoriu Militar 'Regele Ferdinand', ale cărui lucrări de reabilitare urmează a fi demarate în perioada imediat următoare", se arată într-un comunicat remis joi, de Agerpres, de către MApN.

Proiectul de reabilitare a imobilului, deţinut în administrare de M.Ap.N., cuprinde, conform Ordinului de începere a lucrărilor şi a autorizaţiei de construcţie, atât lucrări de conservare, de întreţinere şi consolidare, cât şi lucrări de restaurare arhitecturală, în scopul readucerii faţadei clădirii la înfăţişarea iniţială.

Termenul prevăzut pentru finalizarea lucrărilor este de doi ani, urmând ca imobilul, inclus în Lista monumentelor istorice, să fie folosit pentru refacerea capacităţii de muncă a personalului care a participat la acţiuni militare în teatrele de operaţii, a personalului în activitate şi a cadrelor militare în rezervă şi în retragere, se precizează în acelaşi comunicat.

Comentarii

loading...