Droguri in valoare de 4.000 de euro capturate la Bistrita

Trei tineri din Bistrita au fost prinsi in flagrant in timp ce incercau sa comercializeze, intr-un bar din municipiu, droguri in valoare de 4.000 de euro. C.D., C.R. si P.T., cu varste cuprinse intre 20 si 38 de ani, din judetul Bistrita-Nasaud, ...

Share

Cornel Vilau 0 comentarii

03.06.2005 - 00:00
Trei tineri din Bistrita au fost prinsi in flagrant in timp ce incercau sa comercializeze, intr-un bar din municipiu, droguri in valoare de 4.000 de euro. C.D., C.R. si P.T., cu varste cuprinse intre 20 si 38 de ani, din judetul Bistrita-Nasaud, au incercat sa comercializeze intr-un local din Bistrita 249 de pastile de Ecstasy si 1,5 kilograme rezina de canabis. Drogurile, in valoare de peste 4.000 de euro, au fost confiscate, iar tinerii sunt cercetati in stare de arest preventiv pentru detinere si comercializare de droguri de risc si mare risc.
Cei trei au fost prinsi de politisti din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog, in colaborare cu un procuror, cu ofiteri ai Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Cluj, ai SRI si Serviciului de Informatii si Protectie Interna Bistrita-Nasaud.

Citește totul despre:

Comentarii