Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Crucea Rosie Romana sprijina sinistratii din Vrancea

Reprezentantii Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania au fost alaturi de comunitatile afectate de inundatii din Nanesti, Mircestii Vechi, Radulesti si Vadu Rosca, judetul Vrancea. In continuare parte din persoanele evacuate locuiesc in ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.09.2005 - 00:00
Reprezentantii Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania au fost alaturi de comunitatile afectate de inundatii din Nanesti, Mircestii Vechi, Radulesti si Vadu Rosca, judetul Vrancea. In continuare parte din persoanele evacuate locuiesc in corturile Crucii Rosii Romane. Casele partial distruse sunt nelocuibile si sunt in continuare pline de malul adus de ape. Cele 2 bucatarii de campanie ale CRR deservite de voluntari sunt functionale, asigurand masa calda pentru cele 1.000 de familii din zona. Cu prilejul distribuirilor organizate de CRR, care au constat in alimente, produse igienice, imbracaminte noua si porumb, reprezentantii Crucii Rosii Romane au discutat cu persoanele afectate, conturandu-se nevoile pe termen lung ale acestor comunitati: paturi, saltele, paturi, mobilierul necesar dupa refacerea caselor. Pentru continuarea actiunilor umanitare ale CRR in zonele afectate, pentru inceperea reconstructiei calitatii vietii si de refacere a gospodariilor in comunitatile sinistrate, Crucea Rosie Romana are in continuare deschise conturi speciale pentru donatii:
BRD Agentia Piata Romana
Cont lei: RO36 BRDE 410 SV 51618614100
Cont euro: RO71 BRDE 410 SV 51618884100

Citește totul despre:

Comentarii

loading...