15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialBătălia Columbenilor pe Youtube. Vezi mărturia Irinei, înregistrată de tatăl ei

Bătălia Columbenilor pe Youtube. Vezi mărturia Irinei, înregistrată de tatăl ei

O înregistrare postată pe YouTube de omul de afaceri Irinel Columbeanu arată cum fiica lui, Irina, spune despre mama ei că nu o iubeşte, pentru că o bate, potrivit Showbiz.ro, citat de Mediafax.

În plus, fetiţa de patru ani spune că nu-şi doreşte să plece cu Monica în Statele Unite şi că şi-ar cumpăra o altă mamă.

Puteţi vedea filmul mai jos.

 

Veronica Gabor (bunica fetiţei): “Mami a zis că te iubeşte. Tu o iubeşti pe mami?”

Irina: “Nu, că mă bate.”

Veronica Gabor: “Dar poate nu o să te mai bată. Dacă nu te mai bate, ai s-o iubeşti?”

Irina: “Nu, pentru că vreau altă mamă să cumpăr.”

Pe lângă declaraţia Irinei în care spune că şi-ar cumpăra o altă mamă, Irinel Columbeanu a mai făcut publică o înregistrare în care chiar mama soţiei sale, Veronica Gabor, se plânge de comportamentul Monicăi, atât faţă de ea, cât şi faţă de fetiţă, şi mărturiseşte că nu este deloc de acord cu decizia Monicăi de a pleca în Statele Unite:

“Viaţa de acolo mie nu-mi place, sinceră să fiu. Nu ştiu cine a luat decizia asta, să plece. Eu pentru un copil să stau peste ţări şi oceane şi aşa mai departe… Eu v-am zis de atunci: mie nu-mi place […] S-a comportat foarte urât şi cu mine şi cu Irina două zile în şir. Nu mă suportă, pe mine cel puţin. Pe Irina o lua să scrie alfabetul. Copil la trei ani să scrie alfabetul…”

“Chiar am întrebat-o la Bacău: Irina, ţi-e dor de tati? ‘Da!’ Dar de mami, ţi-e dor? ‘Nu, că ma bate’, aşa cu o tristeţe în sufletul ei…”, spune femeia în înregistrare, potrivit Mediafax.

 

Irinel şi Monica Columbeanu se află în plin proces de divorţ şi se luptă pentru custodia fetiţei lor de patru ani. Înregistrările făcute publice de omul de afaceri pot deveni dovezi solide împotriva soţiei lui.

Monica Columbeanu dezminte acuzaţiile soţului ei şi spune că acţiunile lui au scopul “să influenţeze litigiile în care suntem implicaţi”.

“În legătură cu ultimele acuzaţii pe care domnul Columbeanu mi le-a adresat prin intermediul unei emisiuni de televiziune, mă declar dezgustată de conduita domniei sale. Fiind evident scopul pentru care a făcut aceste declaraţii, în vederea creării unei presiuni mediatice puternice, de natură să influenţeze litigiile în care suntem implicaţi, îmi declar, încă o dată, voinţa de a face tot ce e posibil şi legal pentru ca fiica mea, Irina, să aibă parte de o îngrijire şi o creştere normală oferită de mine şi de familia mea. Resping orice acuzaţii cu privire la comportamentul meu sau al oricărei alte persoane din familia mea, în ceea ce o priveşte pe fetiţa mea, şi voi face toate demersurile pentru ca orice acuzaţii nefondate să fie sancţionate”, spune Monica într-un comunicat de presă pentru Realitatea.net.

 

 

 

Cele mai citite

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă