Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Alungarea firmelor din blocuri

Instituirea unor masuri legislative care sa interzica functionarea firmelor in blocuri (cu sedii sociale sau puncte de lucru) nu ar fi benefica economiei romanesti. Presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii ...

Share

Rl online 0 comentarii

30.07.2005 - 00:00
Instituirea unor masuri legislative care sa interzica functionarea firmelor in blocuri (cu sedii sociale sau puncte de lucru) nu ar fi benefica economiei romanesti. Presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), Ovidiu Nicolescu, a declarat ca firmele romanesti sunt decapitalizate si nu-si pot permite nici construirea unor sedii, nici inchirierea unor birouri. "O asemenea masura nu este binevenita. Chiriile la spatiile de birouri sunt foarte mari, iar aceste spatii sunt putine si sunt inchiriate de multinationale chiar inainte de a se incheia constructia lor", a spus Nicolescu.
Conducerea CNIPMMR considera ca eliminarea firmelor din blocuri ("o masura care din punctul de vedere al locatarilor s-ar putea sa fie una buna") nu se poate produce decat intr-o economie puternic consolidata, in care intreprinzatorii sa obtina credite bancare pentru constructia de sedii cu dobanzi acceptabile.

Citește totul despre:

Comentarii