Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Examenul de titularizare în învățământul preuniversitar are loc la sfârșitul lunii

29 iulie este data stabilită de Ministerul Educației și Cercetării pentru examenul de titularizare în învățământul preuniversitar. Rezultatele vor fi anunțate pe 4 august.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 06.07.2020 - 14:02

Ministerul Educației și Cercetării a reactualizat Calendarul privind mobilitatea personalului didactiv din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020 – 2021. Începând cu data de 9 iulie și până în 16 iulie au loc înscrierile pentru ocuparea posturilor didactice și a catedrelor, iar proba scrisă va avea loc pe 29 iulie. Documentele necesare participării la examenul de titularizare pot fi depuse la inspectoratele școlare județene ori trimise în format electronic.

”În urma promulgării de către preşedintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcţionare a sistemului de învăţământ, a fost aprobat prin ordin de ministru şi transmis spre publicare în Monitorul Oficial, Calendarul mobilităţii personalului didactic din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2020-2021”, a transmis Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

Proba scrisă din cadrul titularizării în învățământul preuniversitar se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare în vigoare. Ministerul Educației și Cercetării nu a precizat dacă va fi permis accesul în sălile de examen al candidaților cu temperatură mai mare de 37,3 grade. Primele rezultate vor fi afişate în 4 august, cotestaţiile vor fi depuse în perioada 4-5 august, iar în 11 august vor fi afişate rezultatele finale.

 

Comentarii

loading...