5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăȘtirile zileiExamenul de titularizare în învățământul preuniversitar are loc la sfârșitul lunii

Examenul de titularizare în învățământul preuniversitar are loc la sfârșitul lunii

Ministerul Educației și Cercetării a reactualizat Calendarul privind mobilitatea personalului didactiv din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020 – 2021. Începând cu data de 9 iulie și până în 16 iulie au loc înscrierile pentru ocuparea posturilor didactice și a catedrelor, iar proba scrisă va avea loc pe 29 iulie. Documentele necesare participării la examenul de titularizare pot fi depuse la inspectoratele școlare județene ori trimise în format electronic.

”În urma promulgării de către preşedintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcţionare a sistemului de învăţământ, a fost aprobat prin ordin de ministru şi transmis spre publicare în Monitorul Oficial, Calendarul mobilităţii personalului didactic din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2020-2021”, a transmis Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

Proba scrisă din cadrul titularizării în învățământul preuniversitar se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare în vigoare. Ministerul Educației și Cercetării nu a precizat dacă va fi permis accesul în sălile de examen al candidaților cu temperatură mai mare de 37,3 grade. Primele rezultate vor fi afişate în 4 august, cotestaţiile vor fi depuse în perioada 4-5 august, iar în 11 august vor fi afişate rezultatele finale.

 

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă