VIDEO+FOTO. URAGANUL SANDY a făcut RAVAGII: Cel puţin 110 morţi în SUA, Canada şi Caraibe

14:53 - Aeroporturile internaţionale John F. Kennedy şi Newark Liberty care deservesc New York-ul, închise de luni din cauza trecerii uraganului Sandy, au fost ...

Share

Adriana Toma 0 comentarii

31.10.2012 - 07:31

14:53 - Aeroporturile internaţionale John F. Kennedy şi Newark Liberty care deservesc New York-ul, închise de luni din cauza trecerii uraganului Sandy, au fost redeschise miercuri la ora 07.00 (13.00, ora României), dar cursele aeriene sunt încă "limitate", potrivit autorităţilor citate de AFP.

Aeroporturile J.F. Kennedy şi Newark au fost redeschise după trecerea uraganului Sandy

_ _ _ _

11:09 - Reţeaua de telefonie americană a fost grav afectată de uraganul Sandy, care a măturat coasta de est a Statelor Unite, a anunţat marţi Comisia federală pentru comunicaţii, citată de AFP.

URAGANUL Sandy a afectat grav reţeaua de telefonie din SUA

_ _ _ _

10:51 - Pagubele provocate de uraganul Sandy erau foarte greu de evaluat cu precizie, miercuri, în nord-estul Statelor Unite, dar acestea ar putea avea un efect limitat asupra economiei ţării, în pofida distrugerilor şi întreruperii activităţilor, avertizează experţii de la compania de consultanţă în managementul riscului, Eqecat, citată de AFP.

URAGANUL Sandy ar putea avea un efect limitat asupra economiei americane - experţi

_ _ _ _

9:00 - Numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în urma trecerii uraganului Sandy pe coasta de est a SUA şi Canadei şi în zona Caraibelor a crescut la 110 morţi, potrivit agenţiei de presă Reuters.


URAGANUL Sandy. Bilanţul victimelor din ţările afectate creşte la 110 morţi

_ _ _ _

8:40 - Locuitorii New York-ului au aşteptat, marţi seara, ca primarul Michael Bloomberg să le dea veşti bune despre restabilirea curentului electric şi a transportului în comun, însă nu le-au primit, metroul, şcolile şi parcurile publice rămân închise miercuri.

URAGANUL Sandy: New York: Locuitorii încearcă să revină la normal, după CATASTROFĂ

_ _ _ _

8:15 - Clădirea care adăposteste sediile reprezentanţelor diplomatice ale României la New York nu avea curent electric marţi, la 24 de ore de la trecerea uraganului Sandy, care a provocat inundaţii şi pene de curent într-o bună parte din Manhattan.

URAGANUL Sandy. New York: Clădirea Consulatului României a rămas fără curent electric

_ _ _ _

Sandy, care ar putea fi cel mai puternic uragan care a lovit vreodată Statele Unite ale Americii, a lăsat în urma lui dezastru.

Uraganul Sandy a provocat moartea a cel puţin 50 de persoane pe teritoriul SUA, închiderea instituţiilor şi a transportului în comun şi întreruperea energiei electrice.

„Catastrofă majoră" la New York

Informaţiile privind numărul celor care şi-au pierdut viaţa sunt contradictorii: agenţia de presă AP anunţă că uraganul Sandy a omorât peste 50 de oameni, televiziunea de ştiri CNN transmite că numărul celor decedaţi a ajuns la 33 de oameni, iar bilanţul agenţiei de presă Reuters este de 45 de morţi.

În total, peste  8,5 milioane de clădiri de pe întreg teritoriul Statelor Unite au rămas fără energie electrică.

Uraganul Sandy a afectat Connecticut, Delaware, Illinois, Kentucky, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, New Hampshire, New Jersey, New York, North Carolina, Ohio, Pennsylvania, Rhode Island, Tennessee, Vermont, Virginia şi West Virginia, Washington D.C. şi Wisconsin.

VIDEO+FOTO. URAGANUL SANDY face RAVAGII în SUA. Obama a DECRETAT stare de CATASTROFĂ MAJORĂ în New York şi New Jersey

Presedintele Barack Obama a decretat stare de catastrofă majoră în două dintre cele mai populate state ale SUA: New York şi New Jersey.

După ce a lovit Coasta de Est a Statelor Unite, uraganul Sandy se îndreaptă spre Canada.

Citește totul despre:

Comentarii