Un interlop timişorean a fost prins, în flagrant, în timpul unei tentative de înşelăciune prin metoda Accidentul. Victimei i se ceruse suma de 2.000 de euro

Poliţiştii timişoreni au dejucat o tentativă de înşelăciune prin metoda "Accidentul", în noaptea de 25 spre 26 decembrie 2016, după ce victima a alertat autorităţile, declarând că o persoană necunoscută i-a cerut, telefonic, bani pentru salvarea fiului său.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 12.01.2017 - 20:44

Poliţiştii timişoreni au dejucat o tentativă de înşelăciune prin metoda "Accidentul", în noaptea de 25 spre 26 decembrie 2016, după ce victima a alertat autorităţile, declarând că o persoană necunoscută i-a cerut, telefonic, bani pentru salvarea fiului său, care ar fi fost implicat într-un accident rutier, chiar în timp ce adolescentul era teafăr, acasă, informează Impact Press.

Pentru a-l prinde pe farseor, poliţiştii au colaborat cu femeia care, simulând şocul veştii că fiul său are probleme, victima a spus că este de acord să-i ofere suma de 2.000 de euro, atât cât au cerut aşa-zişii salvatori. Colaboratoarea poliţiei a plecat spre locul unde trebuia să facă plată, lângă o biserică.

“Am aşteptat, iar în jurul orei 1,30, în momentul în care un individ s-a apropiat de gard pentru a lua plicul, am pus mâna pe el! Alţi doi complici, care supravegheau zona dintr-o maşină, au dispărut rapid. L-am recunoscut imediat după tatuajul de pe gât, că fiind din gaşcă lui Sorin Udrea. Când m-a văzut, a avut şi el o revelaţie şi mi-a spus că noi ne cunoaştem”, a dezvăluit unul dintre poliţiştii care au participat la flagrantul de la miezul nopţii, informează sursa citată.

Interlopul a fost identificat drept Cosmin Sopco, iar asupra sa, în urma percheziţiei, s-au descoperit trei telefoane mobile, un cuţit şi o anumită sumă de bani. Ancheta este în plină desfăşurare la Secţia 5 Poliţie Timişoara.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...