Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tramvaiul 41, blocat zeci de minute din cauza unor defecțiuni. Iarna a paralizat traficul în București, pietonii mergând pe carosabil printre mașini

Tramvaiul 41 a fost blocat, miercuri dimineața, zeci de minute, astfel că bucureștenii au fost nevoiți să meargă pe jos, printre mașini. Presa a relatat că ar fi în continuare probleme cu tramvaiele. Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu, a declarat pentru RL că defecțiunea a fost remediată.

Share

Alex Mihăilescu 0 comentarii

Actualizat: 11.01.2017 - 13:37

Tramvaiul 41 a fost blocat, miercuri dimineața, zeci de minute, astfel că bucureștenii au fost nevoiți să meargă pe jos, printre mașini. Presa a relatat că ar fi în continuare probleme cu tramvaiele. Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu, a declarat pentru RL că defecțiunea a fost remediată.

13.15 Tramvaiele 32 și 23 și-au reluat traseul pe Bulevardul George Coșbuc, informația fiind transmisă de către digi24. Reamintim că in dimineața de 11 ianuarie, traficul pe această arteră a fost interzis, după ce un zid al foste Fabrici de Bere Rahova s-a prăbușit. Autoritățile au luat decizia să oprească traficul pe această arteră, pentru a evita orice alt accident. Zilele următoare, autoritățile competente vor face mai multe verificară la clădirea respectivă pentru a se asigura că nu vor mai exista astfel de incidente.

Linia navetă de autobuze 632 va continua să funcționeze până la reglarea ritmicității pe liniile afectate.


Constantin Tobescu a explicat că liniile de autobuz din București circulă la capacitate maximă, dar tramvaiele pot înregistra defecțiuni, din cauza sistemului de siguranță al acestora, care se declanșează automat, atunci când este zăpadă pe linie. Constantin Tobescu a mai spus că, pentru remedierea defecțiunilor, este necesar un interval de aproximativ 20-25 de minute.

Potrivit Agerpres, tramvaiul 41 s-a defectat, în jurul orei 7.30, în zona stadionului Ghencea. 

„S-a reluat circulația în jurul orei 7:25 și avem capacitatea necesară pentru a prelua fluxurile de călători. Am suplimentat numărul mijloacelor de transport, dar avem și un plus de capacitate pentru că elevii nu merg încă la școală. La această oră se circulă cu toate mijloacele de transport, dar în condiții de iarnă. Toți lucrătorii sunt în stradă pentru a asigura monitorizare și a acționa în zona refugiilor.Singurele probleme pe care le avem sunt în zona liniilor deviate de tramvai 32 și 23 din Piața Coșbuc. Aici am introdus și o linie navetă de autobuze pe zona Depoul Alexandriei și Piața Chirigiu", a precizat purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport București (RATB), Constantin Tobescu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...