Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Traian Basescu a depus juramantul pentru al doilea mandat la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a depus, luni, juramantul in fata Parlamentului, pentru al doilea mandat de cinci ani la Cotroceni. Depunerea juramantului a fost precedata de anuntul presedintelui Curtii Constitutionale, Ioan Vida, care a mentionat ...

Share

Rl online 0 comentarii

21.12.2009 - 00:00
Presedintele Traian Basescu a depus, luni, juramantul in fata Parlamentului, pentru al doilea mandat de cinci ani la Cotroceni. Depunerea juramantului a fost precedata de anuntul presedintelui Curtii Constitutionale, Ioan Vida, care a mentionat ca instanta constitutionala a validat, cu unanimitate de voturi, alegerea lui Traian Basescu in functia de presedinte al Romaniei, informeaza Mediafax.

De asemenea, depunerea juramantului a fost precedata de oficierea unui scurt moment religios de catre Patriarhul Daniel.

Juramantul pentru primul mandat de sef al statului a fost depus pe 20 decembrie 2004 de catre Traian Basescu. Si atunci, presedintele Curtii Constitutionale, Ioan Vida, a citit hotararea de validare a alegerii lui Traian Basescu in functia de presedinte al Romaniei. PF Teoctist a binecuvantat, cu acea ocazie, alegerea presedintelui Romaniei, dupa care Traian Basescu a depus juramantul. Inainte de rostirea juramantului, Basescu a avut o scurta discutie cu Patriarhul Teoctist.

Citește totul despre:

Comentarii