Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Traficul pe DN 1E, DN 73A şi DN 1A va fi închis, vineri şi sâmbătă, pentru desfăşurarea Raliului Braşovului

Traficul pe tronsoanele Râşnov-Poiana Braşov şi Braşov-Poiana Braşov, pe DN 73A între Râşnov şi Predeal şi pe DN 1A între Babarunca şi Cheia va fi închis, vineri şi sâmbătă, pe perioada mai multor intervale orare, pentru desfăşurarea Raliului Braşovului, la care vor participa peste 70 de piloţi.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 30.03.2017 - 11:10

Traficul pe DN 1E pe tronsoanele Râşnov-Poiana Braşov şi Braşov-Poiana Braşov, pe DN 73A între Râşnov şi Predeal şi pe DN 1A între Babarunca şi Cheia va fi închis, vineri şi sâmbătă, pe perioada mai multor intervale orare, pentru desfăşurarea Raliului Braşovului, la care vor participa peste 70 de piloţi, potrivit News.ro.

Raliul braşovean constă în şapte probe speciale care însumează 100 kilometri. Concurenţii se vor încălzi în prima parte a zilei de vineri la Râşnov. Prima zi de concurs va include două probe, urcarea de la Râşnov în Poiana Braşov şi superspeciala din centrul oraşului, Braşov Rally Show. 

Principala zi a întrecerii va fi sâmbătă, dimineaţa fiind programată coborârea din Poiana Braşov în Râşnov şi urcarea în Predeal pe traseul "Pârâul Rece". După o trecere prin parcul de service, echipajele vor participa la cel mai important test, proba dublă Babarunca-Cheia, cu o lungime de peste 50 de kilometri. Învingătorii Tess Rally Braşov vor fi desemnaţi după ultima specială, coborârea din Poiana Braşov pe "Drumul Poienii".

Astfel, vineri, DN 1E pe tronsonul Râşnov-Poiana Braşov va fi închis circulaţiei între orele 08.00 -15.00 şi 17.30 -20.00. Pe Bulevardul Eroilor şi strada Piaţa Teatrului din municipiul Braşov, circulaţia va fi restricţionată în intervalul orar 18.30- 22.00

Sâmbătă, traficul pe DN 1E pe tronsonul Râşnov – Poiana Braşov va fi închis între orele 07.30 – 14.30, iar pe DN 73A , pe tronsonul Râşnov – Predeal va fi oprit între 07.45 şi10.30. De asemenea, DN 1A , pe tronsonul Babarunca – Cheia va fi închis circulaţiei între orele 10.00 – 15.30, iar DN 1E pe tronsonul Braşov –Poiana Braşov, în intervalul orar 15.40 – 18.00. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...