15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialSorin Ovidiu Vîntu petrece Paştele în familie: Va fi eliberat chiar pe...

Sorin Ovidiu Vîntu petrece Paştele în familie: Va fi eliberat chiar pe 1 mai

Sorin Ovidiu Vîntu va fi eliberat chiar în ziua de 1 mai, când expiră termenul de 1 an de închisoare, la care a fost condamnat pentru şantaj.

Vîntu a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti printr-o sentinţă definitivă luată de un complet de trei judecători, potrivit B1.ro.

Citeşte şi UPDATE: Vîntu RĂMÂNE în închisoare. Judecătorii au respins cererea de eliberare condiţionată

În februarie 2012, acesta fusese condamnat la şase luni de închisoare, dar cei trei judecători de la Curtea de Apel au decis pe 21 iunie majorarea pedepsei date de prima instanţă.

Judecătorii au motivat decizia prin aceea că fapta de care era acuzat de şantaj s-a produs în timp ce acţiona o altă pedeapsă, interdicţia de a părăsi ţara.

Astfel, a fost judecată în baza noilor proceduri legale.

Citeşte şi Vîntu, cercetat şi în Belgia pentru spălare de bani

Anul trecut, pe 21 iunie, Sorin Ovidiu Vîntu şi bodyguardul lui au fost condamnaţi la un an de închisoare cu executare pentru că l-au constrâns, prin ameninţare, pe omul de afaceri Sebastian Ghiţă, să le dea suma de 150.000 de euro.

Cele mai citite

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă