Sabin Orcan, în dialog cu profesorul Valentin Stan: Tehnica americanilor cu "întâi tragi și-apoi vorbești" nu se aplică și rușilor

Profesorul Valentin Stan a fost prezent în emisiunea redactorului șef al RL, Sabin Orcan, la postul de televiziune B1 TV. La începutul emisiunii, cei doi au vorbit despre alegerile prezidențiale din Franța, iar profesorul Valentin Stan a precizat că Marie Le Pen este iubită de popor, lucru care ar putea să o ajute în aceste alegeri.

Share

Gabriel Mihai 0 comentarii

Actualizat: 25.04.2017 - 00:45

Profesorul Valentin Stan a fost prezent în emisiunea redactorului editorial al RL, Sabin Orcan, la postul de televiziune B1 TV. La începutul emisiunii, cei doi au vorbit despre alegerile prezidențiale din Franța, iar profesorul Valentin Stan a precizat că Marie Le Pen este iubită de popor, lucru care ar putea să o ajute în aceste alegeri. În alt context al discuțiilor, profesorul și moderatorul emisiunii au abordat subiectul atacului american din Siria din 7 aprilie, dar și tehnica americană de luptă

Sabin Orcan și cu Valentin Stau au vorbit despre viziune președintelui Donald Trump, care este catalogată ca fiind asemănătoare cu cea din filmele western.

"Am dat cu 59 de rachete în Siria. A fost “first shoot ever”. Obama anunța că retrage soldați, iar Trump a dat cu bombă”, spune Valentin Stan.

În replică Sabin Orcan a precizat că situația bombardamentelor americane de la baza militară din Siria nu este același lucru cu lupta împotriva ISIS, iar Donald Trump are o politică de genul "shoot now, talk later" (n.r. trage acum, discută mai târziu)

“Asta, să fim înțeleși. Aici nu mai este vorba de ISIS, cu "shoot now, talk later", așa cum este soluția americană în acest moment în intervențiile militare”, a continuat Sabin Orcan. 

De la această discuție, eu ajung la concluzia că politica americană "întâi tragi și-apoi vorbești" nu se aplică și rușilor, cu ei fiind nevoie de o altă strategie pentru "a câștiga luptele".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...