Gabriela Firea le-a cerut celor doi neurochirurgi de la Colentina să renunțe să demisioneze, iar unuia i-a propus postul de director interimar

Primarul Gabriela Firea le-a propus, luni seară, celor doi medici neurochirurgi care au demisionat de la Spitalul Clinic Colentina să-și anuleze demisiile, oferindu-i unuia dintre ei și un post de director interimar, anunță Primăria Capitalei.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 05.09.2017 - 10:12

Primarul Gabriela Firea le-a propus, luni seară, celor doi medici neurochirurgi care au demisionat de la Spitalul Clinic Colentina să-și anuleze demisiile, oferindu-i unuia dintre ei și un post de director interimar, anunță Primăria Capitalei.

Gabriela Firea le-a cerut lui Ionuţ Gobej şi Dorin Bica să-şi reconsidere decizia de a demisiona, iar doctorului Gobej i s-a propus să preia interimar funcția de șef al Secţiei de Neurochirurgie de la Colentina.

Cei doi medici nu au anunțat dacă acceptă sau nu propunerea primarului Firea de a renunța la demisii.

În schimb, ei au acceptat, la cererea Gabrielei Firea, să facă o propunere pentru funcţia de manager al Spitalului Colentina, indicând numele medicului Lelia Iliescu.

 „Am avut o discuţie constructivă şi corectă cu domnii doctori Gobej şi Bica. Medicii trebuie ajutaţi în activitatea lor pentru că de ei depinde viaţa pacienţilor. Le-am adresat rugămintea de a reconsidera decizia de a demisiona şi i-am asigurat de tot sprijinul meu", a declarat Firea.

"Pentru mine, ca şi pentru dumneavoastră, primează binele ceăţeanului, al pacientului, iar politizarea acestui domeniu nu poate fi benefică. Referitor la criza de personal la care faceţi referire, vă informez că am solicitat urgentarea procedurilor de suplimentare a posturilor în spitalul Colentina. Totodată, potrivit legii, în următoarea perioadă, se vor organiza şi concursurile de ocupare a posturilor de manager pentru toate cele 19 spitale aflate in subordinea PMB", a spus Gabriela Firea.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...