Polițist mort într-un accident auto, în apropiere de Vama Veche

În cursul acestei nopți, în jurul orelor 23:50, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism de serviciu din cadrul Biroului de poliție Vama Veche. Accidentul s-a produs pe DN39 între localitățile 2 Mai și Vama Veche

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

Actualizat: 27.07.2017 - 09:57

UPDATE. Potrivit IGPR, polițistul decedat se numește Hrisu Ioan Colinel și era agent șef principal în cadrul I.P.J. Vaslui.

În cursul acestei nopți, în jurul orelor 23:50, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism de serviciu din cadrul Biroului de poliție Vama Veche. Accidentul s-a produs pe DN39 între localitățile 2 Mai și Vama Veche.

Din primele date se pare că șoferul auto MAI a ieșit în drumul principal DN39 de pe un drum secundar şi a fost lovit în lateral/spate de un alt autoturism.

Echipajul MAI era compus dintr-un polițist de ordine publică, detașat şi un jandarm din cadrul GMJ Constanța.

Urmare a accidentului polițistul a fost vătămat grav fiind în stop cardiorespirator. În ciuda manevre de resuscitare realizate de către personal medical sosit la intervenție, acesta a decedat.

Jandarmul are 4 coaste rupte, dar este în afara oricărui pericol. În urma accidentului au mai rezultat și două victime din auto civil, printre care o femeie de 21 de ani. Acestea sunt rănite ușor.

Polițistul este un agent din cadrul IPJ Vaslui detașat pe litoral. Avea 53 de ani și trei copii.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...