VIDEO Petre Daea recunoaşte că şi-a angajat fiica în Ministerul Agriculturii: E firesc să o ajut

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a recunoscut, joi, că și-a angajat fiica pe un post din cadrul ministerului pe care îl conduce.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 15.09.2017 - 08:42

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a recunoscut, joi, că și-a angajat fiica pe un post din cadrul ministerului pe care îl conduce, informează Realitatea.net.

"Este un referent la o unitate subordonată ministerului. De cîteva luni de zile este acolo. Este un adevăr pe care nu îl ocolesc şi n-aş avea de ce să o fac. Şi este un copil care ca şi dumneavoastră aşteaptă să-şi găsească rostul în viaţă. Sper să-l găsească, iar în ceea ce mă priveşte, ca părinte, o ajut să-l găsească, pentru ca e firesc, este natural", a susținut Petre Daea.

Ministrul a mai recunoscut că "e treaba celor care îi dau de lucru, eu nu ştiu ce face. Şi m-aş bucura să facă ceea ce trebuie şi m-as bucura si m-ar interesa sa faca ceea ce i se spune".

Pe de altă parte, potrivit B1 Tv, soția ministrului Petre Daea lucrează și ea într-o instituție subordonată Ministerului Agriculutorii. Camelia Luchian este director al Direcției Management Resurse Umane în cadrul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA).

Citește totul despre:

Comentarii

loading...