Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Patriarhia Română face un parastas pentru victimele de la Colectiv, în data de 9 mai

În Sâmbăta Mare se împlinesc șase luni de la incendiul din clubul Colectiv, în urma căruia 64 de persoane au murit și peste 150 au fost rănite. Întrucât nu se fac slujbe de pomenire pentru cei decedați, Arhiepiscopia Bucureștilor va organiza un parastas în fața clubului, în 9 mai, la ora 12.00.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 29.04.2016 - 11:02

În Sâmbăta Mare se împlinesc șase luni de la incendiul din clubul Colectiv, în urma căruia 64 de persoane au murit și peste 150 au fost rănite. Întrucât nu se fac slujbe de pomenire pentru cei decedați, Arhiepiscopia Bucureștilor va organiza un parastas în fața clubului, în 9 mai, la ora 12.00, informează Agerpres.

La această ceremonie sunt aşteptaţi părinţii, rudele şi toţi cei apropiaţi victimelor de la Colectiv, potrivit unui comunicat de presă.

La împlinirea celor şase luni de la tragicul eveniment din clubul Colectiv în urma căruia şi-au pierdut viaţa 64 de tineri, Patriarhia Română îşi exprimă încă o dată compasiunea faţă de familiile îndoliate şi se roagă pentru odihna sufletelor celor trecuţi la Domnul din cauza incendiului", mai precizează sursa citată.

Patriarhia menţionează că sâmbăta trecută au fost oficiate slujbe de pomenire pentru victimele din Colectiv în bisericile parohiilor din care aceştia au făcut parte şi în cimitirele unde sunt înmormântaţi. 

64 de persoane au murit și peste 150 au fost rănite în incendiul din 30 noiembrie 2015.

Citește totul despre:

Comentarii