Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O femeie din Satu-Mare a lăsat moștenire suma de 100.000 de euro Casei de Asigurări de Sănătate

O femeie din Satu-Mare a lăsat, prin testament, suma de peste 100.000 de euro Casei de Asigurări de Sănătate, în semn de mulțumire față de recunoștință pentru tratamentul și sprijinul acordat.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 06.03.2017 - 15:55

O femeie din Satu-Mare a lăsat, prin testament, suma de peste 100.000 de euro Casei de Asigurări de Sănătate, în semn de mulțumire față de recunoștință pentru tratamentul și sprijinul acordat, informează Agerpres. Potrivit unui comunicat de presă, procedura de intrare în posesia sumei este în curs de derulare.

"Conducerea CAS Satu Mare dorește să aducă la cunoștința publicului un caz inedit care vizează indirect toți asigurații Casei de Asigurări de Sănătate Satu Mare. În semn de recunoștință pentru tratamentul și sprijinul acordat de sistemul asigurărilor de sănătate, o persoană — doamnă, de 67 ani — a lăsat prin testament suma de 103.000 euro Casei de Asigurări de Sănătate Satu Mare. Procedura de intrare în posesia sumei este în curs de derulare, și face obiectul, ART. 220, CAPITOLUL I, TITLUL VIII Asigurările sociale de sănătate, din LEGEA Nr. 95/2006 din 14 aprilie 2006 Republicată, privind reforma în domeniul sănătății", precizează sursa citată.

Conducerea CAS Satu Mare nu a dat publicității mai multe informații despre femeie.

"Prin acest gest nobil, înțelegem că intenția doamnei a fost de a veni în sprijinul persoanelor cu probleme de sănătate, dorință ce-i va fi îndeplinită, iar pentru conducerea și colectivul CAS Satu Mare este un mesaj de încredere și de recunoaștere a activității", se mai arată în comunicat.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...