Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nicu Bănicioiu: Totul e o minciună, nu mi-a fost propusă nicio fată vreodată

Deputatul social-democrat spune că va da în judecată cotidianul Naţional, cel care publică astăzi o anchetă în care apare şi numele său, alături de cel al pesedistului Robert Negoiţă, într-un dosar de prostituţie, ...

Share

Andra Dumitru 0 comentarii

10.11.2010 - 14:26

Deputatul social-democrat spune că va da în judecată cotidianul Naţional, cel care publică astăzi o anchetă în care apare şi numele său, alături de cel al pesedistului Robert Negoiţă, într-un dosar de prostituţie, relatează realitatea.net.

"Ruscaş Daniela Florentina a concurat la Miss Academy 2008 la invitaţia inculpatului Tămârjan Ion Valeriu. În finala de la Bucureşti inculpatul i-a făcut cunoştinţă cu Negoiţă Robert Sorin pe care i l-a indicat drept un bărbat bogat care o putea ajuta financiar. A înţeles că i se propunea să aibă o relaţie cu patronul hotelului, acceptată, astfel că în timpul concursului a întreţinut de mai multe ori acte sexuale cu acesta, pentru care a primit diferite sume, cuprinse între 500-1000 de lei. A păstrat legătura cu Negoiţă Robert Sorin cu care a mai întreţinut şi altădată acte sexuale, fie în locuinţa sa, fie în hotel. El i-a propus de câteva ori să întreţină acte sexuale şi cu prieteni de-ai săi, printre care Bănicioiu Nicolae şi Enache Adrian. A acceptat numai în cazul celui din urmă" - sunt fragmente din dosarul pe care cotidianul Naţional îl publică astăzi.

Deputatul PSD Nicu Bănicioiu respinge orice implicare a sa în această poveste. Deşi lasă să se înţeleagă că i-ar cunoaşte pe cei implicaţi în ea. "Eu mă întâlnesc cu mulţi oameni, dar nu am nicio prietenie cu aceşti oameni - iar de propus, nu mi-a propus nimeni aşa ceva şi nici de fata respectivă nu am vorbit vreodată cu ea sau să o cunosc, deci totul e o minciună. Cred că îi dau în judecată. Nu am legătură cu aşa ceva", a declarat Nicu Bănicioiu.

Citește totul despre:

Comentarii