Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mirel Palada se plânge Senatului că Mihai Goțiu l-a insultat înainte să-l ia la bătaie

Sociologul Mirel Palada a cerut, luni, Senatului un punct de vedere cu privire la emisiunea Talk B1, din 13 septembrie, în pauza căreia Palada l-a agresat pe Mihai Goţiu, vicepreședinte al Senatului.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 23.10.2017 - 15:14

Sociologul Mirel Palada a cerut, luni, Senatului un punct de vedere cu privire la emisiunea Talk B1, din 13 septembrie, în pauza căreia Palada l-a agresat pe Mihai Goţiu, vicepreședinte al Senatului, informează Mediafax.

În scrisoarea trimisă, luni, Senatului, Mirel Palada susține că senatorul USR l-a insultat, făcând afirmaţii jignitoare, de natură a-i prejudicia dreptul la imagine şi reputaţie.

Mirel Palada a trimis o scrisoare conducerii Senatului, în care relatează că, în emisiunea din 13 septembrie, la B1TV, senatorul Mihai Goţiu l-a insultat folosind în repetate rânduri cuvinte precum ”mincinos”, ”nesimţit” şi ”o nesimţire totală”.

”În calitatea sa de invitat în această emisiune alături de Vlad Nistor – vicepreşedinte PNL şi subsemnatul, sociolog Mirel Palada, senatorul USR Mihai Goţiu face o serie de afirmaţii jignitoare la adresa subsemnatului, de natura a-mi prejudicia dreptul la imagine şi reputaţie, folosind un limbaj injurios, depreciativ, nepermis în cadrul unui program audiovizual. Având în vedere că acest comportament şi discurs jignitor emană de la un senator în Parlamentul României, care într-o emisiune televizată insultă în mod repetat un cetăţean, vă solicit respectuos să apreciaţi dacă prin prezenţa sa în calitate de invitat în emisiunea Talk B1 şi din prisma comportamentului său se poate considera că senatorul Mihai Goţiu a acţionat sau nu în exercitarea atribuţiilor de serviciu sau în legătură cu exercitarea acestor atribuţii”, se mai arată în scrisoarea semnată de Mirel Palada.

El a cerut conducerii Senatului un punct de vedere cu privire la aspectele relatate.

În data de 14 septembrie, senatorul USR Mihai Goţiu a mers la Secţia 1 de Poliţie din Bucureşti să depună plângere penală pentru ultraj împotriva sociologului Mirel Palada, după ce acesta din urmă l-a lovit în faţă, în timpul pauzei de publicitate a emisiunii la care erau invitaţi.

Goţiu, despre solicitarea lui Palada: Este un tertip, chiar o şmecherie avocăţească

Senatorul USR Mihai Goţiu a declarat, luni, că solicitarea lui Mirel Palada, ca Senatul să specifice dacă Goţiu era în exercitarea atribuţiilor de serviciu în timpul emisiunii B1TV, este un ”tertip, chiar o şmecherie avocăţească” pentru a-l avantaja la proces.

”E încă o tentativă a dlui Palada de a muta discuţia oriunde în altă parte decât acolo unde îi este locul, în sălile Justiţiei. Practic, domnia sa, după ce enumără multe lucruri neadevărate, pe care nu le-am spus în acea emisiune, vrea să obţină din partea Senatului un punct de vedere dacă în respectiva emisiune eu mă aflam în exercitarea mandatului de senator sau nu pentru că pentru domnia sa acest lucru contează foarte mult, dacă va fi încadrat la ultraj sau la loviri. Încearcă să obţină o decizie politică, majoritară, care să-l avantajeze la proces”, a declarat senatorul USR Mihai Goţiu.

El a mai spus că solicitarea lui Mirel Palada este încă o încercare să obţină o dezbatere pentru a influenţa într-un mod sau altul decizia Justiţiei.

”Este un tertip, chiar o şmecherie avocăţească, dar cred că Justiţia va trece peste astfel de şmecherii”, a adăugat senatorul USR.

El a precizat că Biroul Permanent a decis să trimită solicitarea lui Mirel Palada la Comisia juridică a Senatului, dar că el a solicitat să fie trimisă şi o sesizare de-a sa mai veche, referitoarele la unele incidente avute cu senatorul PSD Şerban Nicolae şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

”Nu am nicio problemă să mă duc să arăt în faţa Comisiei juridice de ce o astfel de sesizare nu are sens şi nu îi este locul să fie discutată la Parlament, ci la tribunal”, a conchis Mihai Goţiu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...