Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Locuitorii din județele Ilfov și Giurgiu, fără curent electric

Locuitorii mai multor zone din județele Ilfov și Giurgiu rămân, marți, fără curent electric,din cauza lucrărilor de revizii, reparaţii şi modernizări în reţeaua de distribuţie, planificate de Enel Distribuţie Muntenia.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 12.04.2016 - 09:01

Locuitorii mai multor zone din județele Ilfov și Giurgiu rămân, marți, fără curent electric,din cauza lucrărilor de revizii, reparaţii şi modernizări în reţeaua de distribuţie, planificate de Enel Distribuţie Muntenia, informează Agerpres.

În judeţul Ilfov, între orele 8.00 și 12.00 şi 16.00 și 20.00, alimentarea va fi oprită în următoarele zone: localitatea Corbeanca, satul Tamaş, str. Crinului -Vile Tamaşi şi străzile adiacente, iar între 8.00 şi 18.00 în localitatea Corbeanca, satul Orac-Ostrat, străzile Hipodromului, Rândunelelor, Primăverii, Pescăruşului, Cireşului, Gagului şi străzile adiacente; localitatea Cornetu, str. Alexandriei, Taberei şi străzile adiacente. 

Totodată, alimentarea cu energie electrică va fi oprită, între orele 9.00 și 17.00, curentul electric va fi oprit în localitatea Voluntari (Pipera), şos. Pipera Tunari de la intersecţia cu str. Constantin Priropescu până la intersecţia cu str. Vârtejului, str. Erou Iancu Nicolae, de la numerele 1 la 47, iar în intervalele orare 9.00 - 17.00 şi 16.00 - 20.00 în localitatea Buftea, în cartierul Buciumeni, pe strada Aviaţiei şi pe străzile adiacente. 

În judeţul Giurgiu, nu vor avea energie electrică, între orele 8.00 - 18.00, consumatorii din localitatea Uzunu, iar între 10.00 şi 16.00 cei din localitatea Cosoba, str. 12 Fraţi. 

Citește totul despre:

Comentarii