Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gabriel Oprea le-a cerut parlamentarilor să aprobe urmărirea penală împotriva lui

Senatorul Gabriel Oprea le-a cerut, miercuri, colegilor parlamentari să voteze cererea de urmărire penală transmisă de DNA.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 27.01.2016 - 19:57

Senatorul Gabriel Oprea le-a cerut, miercuri, colegilor parlamentari să voteze cererea de urmărire penală transmisă de DNA, informează Agerpres.

Oprea și-a explicat cererea motivând că nu ar trebui prelungită perioada necesară stabilirii adevărului.

El reiterează faptul că se consideră nevinovat. ''Nu am solicitat nimic Ministerului Afacerilor Interne, nu am beneficiat de la Ministerul Afacerilor Interne de nimic în plus faţă de ceilalţi miniştri de resort. Există un plan de măsuri care funcţionează în baza unor instrucţiuni, adoptat înainte de anul 2000, care prevede asigurarea protecţiei şi a însoţirii permanente a ministrului de interne, ministrului de stat, viceprim-ministrului", susține Oprea, într-o scrisoare adresată președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Biroul permanent al Senatului a transmis Comisiei Juridice, spre analiză, solicitarea Justiţiei privind începerea urmăririi penale a senatorului Gabriel Oprea, a anunţat, miercuri, Călin Popescu-Tăriceanu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...