Elena Udrea: Mă aştept ca Guvernul să fie condus de SRI

Elena Udrea: Eu mă aştept să conducă SRI Guvernul, ca să fie treaba bună şi să avem un sistem cu totul militarizat. Mă gândesc că oamenii sunt mulţumiţi, dacă mulţi au aplaudat că au văzut-o pe Udrea cu cătuşe, toată lumea o duce mai bine, are salarii mai mari.

Share

Paul Filimon 0 comentarii

Actualizat: 26.06.2015 - 10:25

La ieşirea de la Secţia de Poliţie nr. 2 unde Elena Udrea trebuie să meargă ]n fiecare zi de marţi şi vineri pentru controlul judiciar impus de instanţă în dosarul Gala Bute, fostul ministru al Dezvoltării a declarat că în acest moment România este condusă "militar".

"Eu mă aştept să conducă SRI Guvernul, ca să fie treaba bună şi să avem un sistem cu totul militarizat. Mă gândesc că oamenii sunt mulţumiţi, dacă mulţi au aplaudat că au văzut-o pe Udrea cu cătuşe, toată lumea o duce mai bine, are salarii mai mari".

Fostul preşedinte al Partidului Mişcarea Populară nu s-a oprit aici şi a completat. "Aştept momentul în care toată ţara va fi condusă de generali de Securitate". Întrebată de jurnalişti dacă se gândeşte la vreun general anume, Udrea a răspuns "O, da!"

Citește totul despre:

Comentarii