Cetateanul.net: Lucian Duță e plătit de Spitalul Universitar fără să dea pe la serviciu. Sorin Oprescu îi semnează pontajele. Fostul președinte CNAS este acuzat de mită

Lucian Duță, fostul președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, este plătit în prezent de Spitalul Universitar din București fără să dea pe la serviciu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 12.04.2017 - 12:53

Lucian Duță, fostul președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, este plătit în prezent de Spitalul Universitar din București fără să dea pe la serviciu, arată un articol postat pe site-ul Cetateanul.net.

Potrivit acestei surse, cel care îi semnează pontajele lui Lucian Duță este Sorin Oprescu, fostul primar general, care acum este șeful Secției Chirurgie IV de la Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB).

După ce și-a dat demisia din funcția de președinte al CNAS - funcție în care ar fi încasat, potrivit DNA, o mită de 8,6 milioane de euro, Lucian Duță a continuat să fie plătit, cu circa 2000 de lei, lună de lună, de Spitalul Universitar București, afirmă surse din SUUB.

Alți angajați din spital susțin că nu l-au văzut, practic niciodată, la muncă pe Lucian Duță.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...