Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Breviar

Tendinte de crestere a afacerilor in comert Tendinta de crestere a activitatii din comertul cu amanuntul inregistrata in ultimul trimestru al anului 2005 se va mentine si in perioada ianuarie-martie 2006, informeaza Institutul National ...

Share

Rl online 0 comentarii

01.02.2005 - 00:00
Tendinte de crestere a afacerilor in comert

Tendinta de crestere a activitatii din comertul cu amanuntul inregistrata in ultimul trimestru al anului 2005 se va mentine si in perioada ianuarie-martie 2006, informeaza Institutul National de Statistica (INS) potrivit estimarilor exprimate in luna ianuarie 2006 de managerii societatilor comerciale. Acestia estimeaza pentru urmatoarele trei luni mentinerea tendintei de crestere a vanzarilor de marfuri, pe total activitate. Volumul comenzilor de marfuri adresate furnizorilor va inregistra in luna ianuarie un sold conjunctural pozitiv.

Iluminatul in centrul Sibiului, reabilitat

Primaria orasului Sibiu si compania Siemens au semnat un contract in valoare de doua milioane euro care vizeaza modernizarea sis-temului de iluminat in centrul istoric al orasului. In cadrul acestui proiect, care va fi realizat in comun de Siemens Austria si Siemens Romania, vor fi montate pana la sfarsitul anului 1.000 de puncte de iluminat. Noua initiativa a edililor orasului se inscrie intr-un program mai amplu de modernizare si reabilitare a vechiului centru istoric avand in vedere ca Sibiul a fost desemnat in 2007 drept Capitala Culturala Europeana, titlu care il va imparti cu Luxemburg. In ceea ce priveste Siemens, interesul sau pentru Sibiu a crescut mult in ultimii ani avand in vedere ca aici a deschis trei fabrici, ultima fiind inaugurata in noiembrie anul trecut.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...