Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Antonescu, celor care încearcă să arate că USL e în cumpănă: Nu cedăm nicio secundă resemnării

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, la Mamaia că, în ciuda "agitaţiei mediatice" care încearcă să arate că USL ar sta să se destrame, Uniunea construieşte în continuare o alternativă politică ...

Share

maria cocuți 0 comentarii

26.08.2011 - 16:00

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, la Mamaia că, în ciuda "agitaţiei mediatice" care încearcă să arate că USL ar sta să se destrame, Uniunea construieşte în continuare o alternativă politică solidă la actuala putere şi nu cedează nicio secundă resemnării, informează NewsIn.

"În aceste zile există o foarte mare agitaţie mediatică, propagandistică care să încerce să arate că USL, pentru că n-a câştigat şi la Neamţ - deşi a câştigat în alte colegii, şi a câştigat şi acum în celălalt colegiu (n.r. Maramureş) - ar traversa momente de mare cumpănă, ar sta să se destrame, să se descurajeze, să se resemneze. aşa cum le-ar plăcea acelora care nu mai au altă speranţă de a convinge românii şi de a rămâne la putere decât descurajarea sua destrămarea noastră", a afirmat liberalul.

El a subliniat că, în ciuda acestor încercări, în tot timpul verii, USL a construit programe, relaţii funcţionale la nivelul instituţiilor politice ale partidelor componente, a construit relaţii cu o societate aflată în derivă şi "construieşte fără să cedeze nicio secundă resemnării sau dubiului lucrul de care România are nevoie- o alternativă politică solidă".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...