9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialADRIAN NASTASE SINUCIDERE. Andrei Năstase: Voi citi de ziua tatălui meu ...

ADRIAN NASTASE SINUCIDERE. Andrei Năstase: Voi citi de ziua tatălui meu “un fel de testament public”

Andrei Năstase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase, a spus, într-o postare pe Facebook că va organiza vineri, de ziua tatălui său, o conferinţă de presă, la spitalul de Urgenţă Floreasca, în cadrul căreia va citi scrisoarea lăsată de Adrian Năstase înainte de a încerca să se sinucidă.

“Voi citi mâine, de ziua tatălui meu, la spitalul unde este internat, scrisoarea lăsată de dânsul….”un fel de testament public”…

Doresc să mi se alăture toţi cei care, trecând peste raţiuni politice, pot asculta testamentul celui care, pentru mine, este, înainte, tatăl şi nu politicianul Adrian Năstase. Cred că tata are acum, mai mult ca niciodată, nevoia să ştie că nu este singur. Să simtă de această zi a lui când, cu ajutorul lui Dumnezeu, va putea implini 62 de ani de viaţă că încă sunt oameni care-l privesc ca noi…”, scrie Andrei Năstase pe Facebook.

La începul postării, Andrei Năstase îi dedică tatălui său poezia “Colind pentru tată bolnav” scrisă de Adrian Păunescu, spunând că “îmi revin în memorie, în aceste momente grele, îndemnurile tatălui meu. Citeşte! Citesc acum tată! Acum când, îmi doresc să fac orice, să vii acasă sănătos!”.

Fostul premier PSD, Adrian Năstase, a fost condamnat definitiv, miercuri, la doi ani de detenţie pentru şantaj, într-un caz privind strângerea de fonduri pentru campania sa electorală din 2004.

Poliţia s-a prezentat la domiciliul lui Năstase pentru punerea în executare a mandatului de condamnare, iar la un moment dat fostul premier a încercat să se sinucidă. Un poliţist a intervenit, astfel că Năstase a fost rănit la gât, el fiind internat în spital.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă