Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dragnea: Începând de astăzi primarii au un nou instrument - Fondul de Dezvoltare şi Investiţii

Liderul PSD Liviu Dragnea anunţă într-o postare pe Facebook că Începând de joi primarii au un nou instrument - Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, fiind puşi la dispoziţia primăriilor, asociaţiilor de dezvoltare intercomunitară, universitatilor 10 miliarde de euro.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.05.2019 - 10:24

El susţine că "ţine numai de primar să vină cu doar două documente la Bucureşti şi banii merg la comunitate".

"Când eram ministrul dezvoltării am imaginat PNDL pentru că experienţa de preşedinte al Consiliului judeţean mi-a dat posibilitatea să cunosc problemele cu care se confruntă fiecare comunitate, indiferent de dimensiune. Mulţi mi-au spus atunci că e o nebunie şi că nu voi reuşi. Azi, rezultatele vorbesc de la sine. Începând de astăzi primarii au însă un nou instrument - Fondul de Dezvoltare şi Investiţii.
Românii merită să aibă aproape de casă şcoli, grădiniţe, creşe, spitale, dispensare, clinici medicale. Fiecare localitate poate avea drumuri asfaltate, apă curentă şi canalizare, reţea de electricitate şi gaze naturale. Sunt bani şi pentru locuinţe sociale pentru tineri sau pentru reabilitarea clădirilor cu risc seismic, cămine culturale şi lăcaşuri de cult", explică Dragnea.

El precizează că "ţine numai de primar să vină cu doar două documente la Bucureşti şi banii merg la comunitate, pentru oameni".

"Punem la dispoziţia primăriilor, asociaţiilor de dezvoltare intercomunitară, universitatilor 10 miliarde de euro pentru a oferi cetăţenilor o viaţă mai bună. Noi ne dorim o Românie puternică, bogată şi respectată. Aşa cum am promis, creştem România şi aducem bunăstare românilor!", adaugă liderul PSD.

 

Comentarii

loading...