Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: ziarero.antena3.ro

Diplomatul Cristian Tudor, desemnat şef al Delegaţiei Uniunii Europene în Kuweit

Diplomatul Cristian Tudor a fost desemnat, joi, şef al Delegaţiei Uniunii Europene în Kuweit, a anunţat, într-un comunicat de presă, Ministerul Afacerilor Externe, potrivit Agerpres.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 06.09.2019 - 13:17

Potrivit sursei citate, Cristian Tudor este, în prezent, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Statul Qatar.

"Îl felicit pe colegul nostru, ambasadorul Cristian Tudor, pentru binemeritata numire în funcţia de şef al Delegaţiei Uniunii Europene în Kuweit. Îi doresc mult succes în noua sa poziţie", a declarat ministrul Afacerilor Externe, Ramona-Nicole Mănescu.

Această numire reconfirmă, totodată, rolul şi valoarea diplomaţiei române reprezentată cu succes la nivelul SEAE. Ministerul Afacerilor Externe continuă astfel demersurile privind promovarea candidaturilor diplomaţilor români în cadrul SEAE, având ca principal obiectiv asigurarea unei prezenţe active a candidaţilor români în cadrul diplomaţiei europene, pe măsura expertizei consolidate pe care aceştia o deţin în domenii diverse, se mai arată în comunicat.

Conform sursei citate, diplomat de carieră cu o bogată experienţă pe spaţiul Orientului Mijlociu, Cristian Tudor este vorbitor fluent de limba arabă. În perioada 2008-2012, a fost prim-colaborator al ambasadorului României în Siria, iar în perioada 2014-2015 a ocupat funcţia de director al Direcţiei Orientul Mijlociu şi Africa din cadrul Centralei Ministerului Afacerilor Externe.

Comentarii