Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă: Nu mă aşteptam ca preşedintele să jignească premierul României

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, duminică seară, că nu se aştepta la atâta violenţă verbală şi ca preşedintele Klaus Iohannis să recurgă la jigniri, mai ales în condiţiile în care premierul este o femeie.

Share

Rl online 0 comentarii

23.12.2018 - 20:36

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, duminică seară, că nu se aştepta la atâta violenţă verbală şi ca preşedintele Klaus Iohannis să recurgă la jigniri, mai ales în condiţiile în care premierul este o femeie.

Întrebată ce a jignit-o, premierul a spus că expresiile "femeia aceasta" şi "nu ştie funcţionarea statului".

"Mărturisesc că nu a fost uşor să auzi lucruri pe care nu le ştiai despre tine, nu a fost uşor să suporţi atacurile la persoană, o plângere pentru înaltă trădare. Am demonstrat că binele învinge răul. Am demonstrat acest lucru, nu singură, am avut alături partidul şi colegii din Guvernul României. Personal nu am avut un astfel de moment (în care să fi fost ameninţată -n.r.), dar nu mi-a plăcut ceea ce am văzut. Cred că ar trebui să dăm dovadă de mai multă maturitate. Au existat întotdeauna ambiţii politice, dar anul acesta au depăşit limitele. Acum s-a schimbat modul de abordare, vedem violenţa verbală, chiar şi fizică, iar acest lucru nu este normal. Democraţia nu presupune acest lucru", a declarat Viorica Dăncilă, la România Tv.

Premierul l-a criticat pe preşedinte pentru maniera în care i s-a adresat.

"A vorbit foarte urât despre o persoană. Cred că acest lucru nu caracterizează poporul român. Nu mă aşteptam din partea preşedintelui României să jignească premierul României, mai ales că e o femeie. (...) Nu poţi să vorbeşti despre o femeie că se îmbracă într-un anumit fel, că se machiază într-un anumit fel şi să faci din asta cauza unor atacuri. Nu trebuie să mai avem politicieni robot, oameni care nu empatizează, care nu simt simpatie pentru oameni, oamenii care nu iubesc oamenii. Poate am făcut greşeli. Mi le-am însuşit. Binenţeles că venind dintr-un alt mediu starea mea de emoţie, am greşit. Nu este important când greşeşti în exprimare, important este când greşeşti faţă de oameni", a completat Viorica Dăncilă.

Comentarii

loading...