9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiÎncă trei cazuri de coronavirus,în Timiș. Bilanţul la nivel naţional este 73...

Încă trei cazuri de coronavirus,în Timiș. Bilanţul la nivel naţional este 73 de cazuri confirmate

UPDATE 15:12 Este vorba despre trei femei cu vârste de 40, 50 şi 33 de ani. Femeile de 40 de ani şi de 50 de ani sunt în carabtină la Timişoara. Cea de a treia femeie, în vârstă de 33 de ani, este din Timiş.

Numărul cazurilor de coronavirus a ajuns la 73.

====

Încă două cazuri de coronavirus au fost detectate în Mehedinţi, bilanţul ajungând la 70 de cazuri.

Patru cazuri de coronavirus au fost diagnosticate tot vineri la Constanţa, iar cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate în Capitală. Patru dintre cazurile din Bucureşti au legătură cu fostul ofiţer MAI care a fost internat la Spitalul ”Dimitrie Gerota”.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 2.067 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 13.745 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi sub monitorizare medicală.
Până în prezent, au fost înregistrate 28 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal şi două dosare penale pentru comunicarea de informaţii false, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 404 Cod Penal.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă