Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Controale ale Poliţiei, ITM, ANPC la cluburile din Centrul Vechi

Peste 80 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, ITM și ANPC Au făcut controale la cluburile din Centrul Vechi al Capitalei, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.03.2019 - 09:35

"În noaptea de 01/02 martie a.c., peste 80 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului,  Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor au desfăşurat controale la mai multe cluburi  din perimetrul Centrului Vechi. S-a verificat legalitatea funcţionarii acestor societăţi comerciale, legalitatea actelor de comerţ şi existenţa autorizaţiilor necesare funcţionării. Pentru nereguli legate de casele de marcat, de respectarea legii privind paza bunurilor şi protecţia persoanelor au fost aplicate sancţiuni contravenţionale in valoare totală de peste 20.000 lei", anunţă Poliţia Capitalei
 
De asemenea, în zilele următoare, reprezentanţii mai multor societăţi comerciale urmează să prezinte documentele care nu au fost găsite la punctele de lucru.

"În funcţie de datele ce au rezultat în urma acestor verificări, documentele vor fi prezentate Inspectoratului Teritorial de Muncă, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov, Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului şi Serviciilor de Investigarea Criminalităţii Economice şi de Ordine Publică din Poliţia Capitalei", precizează poliţiştii.
 
În toate cluburile verificate au fost constate abateri de la legislaţia fiscală şi cea privind autorizaţiile necesare funcţionării.

Comentarii

loading...