Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CNAIR intervine la km 16 al Autostrăzii Soarelui pentru refacerea planeităţii

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, miercuri, că intervine la km 16 al Autostrăzii Soarelui pentru refacerea planeităţii drumului, după ridicarea unei dale din beton.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.07.2019 - 10:33

”Se intervine în acest moment pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers Bucureşti- Constanţa, banda 1, la km 16+300 pentru refacerea planeităţii prin frezarea unui dâmb de asfalt şi detensionarea dalei de beton”, se arată în comunicat.

CNAIR anunţtă că, pe sectorul respectiv, de aproximatix 1 km, afectat de lucrări, se circulă pe banda 2.

În plus, compania anunţă că există restricţii de viteză cuprinse între 60 km/h şi 40 km/h, iar zona este semnalizată corespunzător.

CNAIR estimează că lucrările se vor încheia în jurul orei 13:00.

Comentarii